Lofsan

Fredagsmys

Tapeterna hade kommit, de hade inte registrerats ännu dock, därför hade vi inte fått någon leveransavisering via SMS. Vi köpte även delarna vi saknade för att montera tvättmaskinen. Men väl hemma visar det sig at vi behöver en ännu större skiftnyckel. Tillbaks till Fredells imorgon med andra ord…

MacSupport i Sickla bytte ut vår ena Airport Express eftersom inte ens de kunde få igång den. Så när vi kom hem och jag installerade den nya enheten började den andra att funka också. Så nu har vi assnabbt trådlöst internet i hela lägenheten inklusive båda balkongerna. Dessutom kan vi spela musik via nätverket till de trådlösa högtalarna i köket och vardagsrummet från våra datorer. Asballt och så smidigt!

Kvällen spenderades monterandes gardinsystem i vardagsrummet. Nu har vi bara en vägg kvar där skenor ska upp. Dessutom har vi 12 panelgardiner som ska kapas och monteras på skenor innan hela systemet är klart. Då får ni se bilder på hur snyggt det blir!

Vi gick en kvällsprommis vid tolv, bland annat förbi Sickla sluss, där Hans i höstas gjorde sin första kärleksförklaring till mig. På exakt samma plats har de nu målat en ”Pussruta”. Passande va?!

Väl hemma blev det lite nattfika, filmjölk med müsli och smörgås med o´boy.

Imorgon ska Kärleken bjuda mig på café ute på Djurgårn. Vi har aldrig varit där tillsammans. Det ser jag fram emot!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar