Lofsan, Sixten

Fredagsmiddag hos mormor

Det börjar bli en tradition, mysiga fredagskvällar och middag med min mamma…

Sixten och jag åkte förbi SATS i Nacka Strand för att hälsa på mormor innan hennes Pilatesklass. Sixten tackar aldrig nej till några mormorspussar! Jag hade berättat för min lilla fanclub jag har på gymmet att vi skulle svänga förbi så tjejerna satt och väntade i receptionen på att få se Sixten. De hade med sig massa paket med kläder till Sixten; body, byxa, mössa och vantar. Gulligt av dem!

Elin och hennes Simon, som nu återhämtat sig från jetlagen och floppen som spelades in i Malaysia (ni vet vilket jag program jag syftar på?) kom också hem till mamma, jättekul! Mamma bjöd på biff Rydberg, det var hur länge sen som helst som jag åt det! Verkligen gott!

Simon och Elin och mamma fick varsina buntar med foton på Sixten som jag sorterat ut. Det verkade som att de blev jätteglada! Först hade jag tänkt att göra i ordning album åt dem men sedan bestämde jag mig för att inte göra det. Dels så kommer det ju komma nya bilder hela tiden och då är det kul att ha alla samlade, dessutom så kanske de vill ha någon bild på jobbet, en på kylskåpet o.s.v. och då är det ju bättre att de ligger i sitt fodral från början. Det finns några andra som också väntar på att få sin lilla hög med foton… 😉

På Ströget i Köpenhamn finns det två typer av gatuartister; mimare och bolltrixare. Extraknäck för dessa två?

På Ströget i Köpenhamn finns det två typer av gatuartister; mimare och bolltrixare. Extraknäck för dessa två?

Strax efter åtta skulle Simon och Elin i väg på fest, ungdomar ni vet! Då passade mamma och jag på att titta på Idol. Jag hejar på Mariette (hon med dreadsen) och Tove (16:åringen). Vilka hejar ni på?

Sixten sov några gånger under kvällen, åt några gånger och garvade i hjäl sig åt allt roligt hemma hos mormor. Ni vet; displayen på stereon, klockan på väggen, soffkudden. Det går ju inte att hålla sig när det finns sådana fantastiska ting!

Simon berättar för Sixten om hur det var att spela in Kändisdjungeln. Sixten garvar rått åt uppdragen; "det där är väl ingenting! prova att trycka er ut genom ett hål, trängre än vad ni kan föreställa er, håll dessutom andan hela vägen, de ni! Det är en utmaning på riktigt!"

Simon berättar för Sixten om hur det var att spela in Kändisdjungeln. Sixten garvar rått åt uppdragen; -det där är väl ingenting! prova att trycka er ut genom ett hål, trängre än vad ni kan föreställa er, håll dessutom andan hela vägen, de ni! Det är en utmaning på riktigt!

-Mosters händer är såå goda! Jag fattar inte hur de kan smaka så gott!

-Mosters händer är såå goda! Jag fattar inte hur de kan smaka så gott!

-Asså jag fattar inte! Det här är ju som godis! Bäst jag håller hårt så hon inte smiter!

-Asså jag fattar inte! Det här är ju som godis! Bäst jag håller hårt så hon inte smiter!

Vi var hemma precis när Idol började igen efter nyheterna så vi hann se utröstningen… Sedan låg Kärleken och jag i sängen och mindes tillbaka hur det var för exakt ett år sedan; pirr i magen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 10 oktober, 2009 at 14:39

  Jag framkallade också trippletter av alla foton och så gav jag bort kopiorna till mamma och pappa. De blev asglada. Inte svårt att hamna på plus hos dem alltså.

  Och du. Jag är alldeles för cool för att kolla på Idol.

  [Svara]

 • Svara Alexandra 10 oktober, 2009 at 14:39

  Jag framkallade också trippletter av alla foton och så gav jag bort kopiorna till mamma och pappa. De blev asglada. Inte svårt att hamna på plus hos dem alltså.

  Och du. Jag är alldeles för cool för att kolla på Idol.

  [Svara]

 • Lämna kommentar