Lofsan

Fredagshäng

Idag har jag haft en dag på stan tillsammans med Ida som är på besök i storstan. Vi hade ett möte med Merrell och provade ut barfotaskor till Ida som använder löparskor när hon styrketränar. Eftersom hon jobbar med styrketräning för att stärka upp bålen och stabiliteten i den så kan hon optimera styrketräningen med hjälp av en sko som utmanar stabiliteten.

Vi gjorde ett besök i den fina Röhnischbutiken på Norrlandsgatan och Ida fick toppenhjälp av butikschefen med att prova ut en ny löpargarderob. Hon kommer att lysa i de värmländska skogarna!

Vi åt lunch på Bianchi café på andra sidan gatan och diskuterade familjekonstellationer bl.a. Ida lever precis som jag ihop med en man som har barn sedan tidigare och det är skönt att kunna bolla tankar med henne eftersom mina andra kompisar inte är i samma sits.

Nu är vi hemma med Sixten och Baxter och snart ska vi äta lite mellanmål innan eftermiddagens träningspass. Vi ska köra ett cirkelträningspass i gymmet med 45-sekunderintervaller med chins, marklyft och burpees bl.a. Bra fredagsunderhållning!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Sofia 15 mars, 2013 at 16:07

  Hej,
  Jag har en fråga om barfotaskor. Jag har sett att du skriver gott om dem i flera av dina inlägg. Jag pronerar rätt mycket, särskilt på höger fot, och när jag fått hjälp att välja ut bra löparskor för mig är det skor som är rätt mycket ”uppbyggda vid hålfoten”, eller hur jag nu ska uttrycka mig. (Jag hoppas att du förstår vad jag menar.) Är det möjligt för mig att löpträna i barfotaskor eller kommer detta att vara för påfrestande för ex. mina knän? Är det bättre att jag fortsätter att springa i stabila och ”uppbyggda” skor?

  [Svara]

 • Svara Elin 22år & vill bli mamma 15 mars, 2013 at 21:05

  Hej!
  Trilla in här av en ren slump & jag gillar det jag har läst 🙂
  Mysig blogg ^^

  [Svara]

 • Svara Nirode 19 mars, 2013 at 14:21

  Hej,
  Jag har samma problem som Sofia ovan och väntar med spänning på svaret 🙂

  En liten off topic fråga, ditt snygga breda nitarmband som du har på en av bilderna ovan.. köpt vart?

  Grymt bra blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar