Lofsan

Fredagsfys före fredagsmys

Mitt viktigaste pass i veckan är ofta fredagspasset. Jag älskar att avsluta en vecka med ett träningspass och en lunchdate. Denna vecka bestod fredagsfysen för chinsträning och enhandsstående. Inget gör mig så trött i armarna och axlarna som det!

Efter lunchdate ska jag nu fixa naglarna och sedan hem och jobba lite till. I helgen ska jag till Underbara Barn på Stockholmsmässan för att spela in en podcast med Loppi.se. Vi ska prata om mammakroppen. På söndag är jag inbokad på TV4 Nyhetsmorgon för att köra löparskola. Vi kommer att fokusera lite extra på löpbandet och hur man ska klä sig när det blir kallare ute.

Nu räknar jag ner timmarna till fredagsmyset, alltid efter fredagsfyset. 🙂


Än så länge är det bara högra handen jag kan stå på. Min vänstra handled är fortfarande lite svag efter graviditeterna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara Malin 4 oktober, 2013 at 13:55

  Hur sjutsikken lär man sig det där? Imponerande!

  [Svara]

 • Svara Marie 4 oktober, 2013 at 14:08

  Riktigt Snyggt Lovisa och du ser grymt stark ut!

  [Svara]

 • Svara Marie 4 oktober, 2013 at 15:09

  Häftigt! Vilka muskler tränar du där?

  [Svara]

 • Svara mari 4 oktober, 2013 at 18:52

  Sjukt. Om man ens kunde stå på händerna haha =) ser fram emot att höra om löparskolan imorgon.

  [Svara]

 • Svara Maria- Träna med glädje 4 oktober, 2013 at 19:53

  Imponerande och jäkligt häftigt:)

  [Svara]

 • Svara Mia 5 oktober, 2013 at 06:41

  Blir alltid så grymt inspirerad!! Jag har haft problem med handlederna efter graviditeten (hade karpaltunnelsyndrom), hade du det med? Har du tips på vad jag kan göra för att stärka upp dem? Framför allt min högra spökar och jag vill inte ha det såhär resten av livet

  [Svara]

 • Svara Anna Jonsson 5 oktober, 2013 at 14:02

  Så himla härligt och inspirerande foto!!!! Jag vill oxå bli så där stark & vältränad!!! Super snyggt!!!!
  Vad har du tränat för att klara av just den övningen?!
  Har ganska nyligen börjat följa dig & tycker att det du skriver & dina bilder är tok inspirerande!!!!
  Lägger du ut en länk om löp programmet imorgon?!?!
  Ha en fin helg!

  [Svara]

 • Svara Helena 5 oktober, 2013 at 21:32

  Hej
  Lägger du upp länken på din sida sedan så att man kan se klippet från tv4?? Löpteknink är något jag måste höra mer om!! Tusen tack för alla härliga tips!
  Helena

  [Svara]

 • Svara Lisa 6 oktober, 2013 at 07:36

  Hej!
  Vill också veta hur du tränat inför detta?! Gillar nya utmaningar, gillar din blogg! Filmade övningar är helt suveränt, plockar russinen och möblerar om i mina pass 🙂 Kram/ Lisa

  [Svara]

 • Svara Lina 6 oktober, 2013 at 20:06

  Jisses!!!! Går det att göra detta? 🙂 Grymt!

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 14 oktober, 2013 at 22:28

  Du är så grym med alla dina chins och handstående. Och på en arm dessutom!

  [Svara]

 • Lämna kommentar