Lofsan

Fredagsfeeling

Fredag brukar innebära Sickla. Så också idag. Träning och lite jobb stod först på agendan. Hade en date med Orvar och Börje som vill komma i form, och bli internetkändisar… De fick bränna lite fett på löpbandet och sedan testa på hantlarna, bänkpressen och chins. Jag har haft lättare PT-klienter om man säger så.

Min egen träning blev 5 min jogging, knäböj, stångrodd, bicepscurl, axelpress och bålstabilitet. De två senaste veckorna har jag inte kunnat träna så som jag vill och inte heller så mycket som jag planerat eftersom både Sixten och jag varit sjuka, Sixten är fortfarande dålig, och det märks lite på resultaten. Missförstå mig inte, jag är verkligen nöjd med hur min kropp ser ut, absolut redo för bikini efter nyår, men kroppen har inte den funktion jag eftersträvar. Min höft är inte helt bra än (den låser sig) och skulderbladen ömmar efter all amning i kassa positioner så jag har långt kvar till den funktionella toppformen. I för sig har jag i mina ögon inte börjat träna på riktigt än; snabba intervaller (upp till 2 min på 17 km/h), längre löppass kring 10 km och tung styrketräning kommer jag att införa senare i vinter när vi kommit hem igen. Det är egentligen då den riktiga utmaningen startar. Men som sagt; den visuella formen är riktigt bra med tanke på att Baxter bara är 6 veckor.

Hans och jag fick en romantisk lunchdate på tu man hand medan gräbsen sov middag. Erssons om vanligt och jag är helt hooked på deras varmrökta lax. Jag har nog ätit den en gång i veckan i fyra år nu. Vi tog ett shoppingvarv eftersom det är julafton härhemma för de äldre barnen imorgon och handlade det sista inför deras stora julbak. Hans är kär i sin Kitchen Aid, vi får väl se om den pallar mer än onsdagens potatismos. I morgon ska den både få pressa apelsinjuice och knåda saffransdegen, spännande… Beroende på Sickans dagsform ska jag och gräbsen åka ut till Vaxholm, annars stannar vi hemma och leker. Man vet ju aldrig hur dagen kommer att se ut förrän den är klar.

Något annat kul att berätta? Jo, i dag har vi målat med fingerfärg och kritor. Och så gjorde jag och Baxter fotavtryck. Sixten ville också göra avtryck men när han insåg att jag skulle hålla fast honom och dessutom smeta in fotsulorna med kladd ångrade han sig. Jag tog chansen ändå och lurade till mig en vänsterfot. Jag ska göra ett avtryck om året. Fatta 15-åringens håriga svettfötter med grön fingerfärg under.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Vi2blir3.se - Malin 11 december, 2010 at 19:02

    Jesus christ vilken mage, ett riktigt 6 pack.. de hade jag inte ens före jag blev gravid så hur jag ska få den nu efter graviditeten är ju en bra fråga.. 😉

    [Svara]

  • Lämna kommentar