Lofsan

Fredagseftermiddag

Bästa eftermiddagen vi har idag!

Hans har varit borta hela veckan på olika uppdrag och som crescendo åkte han till Geneve i torsdags och kommer inte hem förrän på söndag. Gräbsen och jag sköter oss själva med andra ord och än så länge går det väldigt bra. Vi sitter ute på vår terrass och solar och tittar på flygplan. Sämre kan man ha det!

Ikväll kommer min mamma hit och så stannar hon över natten så att jag kan åka iväg tidigt imorgon bitti. Testerna för Gladiatorerna startar 0730 och sen kör vi till 18 om jag går vidare till konditionstesterna efter lunch. SVT kommer antagligen komma och filma mig under dagen men det kommer att sändas i Född 2010 nästa säsong.


Idag är första dagen på veckan som jag inte känner mig förkyld. Jag körde SatsBabypasset på lunchen som har en konditionsdel och en styrkedel och det kändes helt okej. Inte 100 men okej. Några timmar till och lite nattsömn bör göra det sista.

Ikväll ska jag ladda upp med pizza, glass och chips. Allt på en gång. Då kan jag inte klaga på att inte ha energi i kroppen i alla fall!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Sandra 27 april, 2012 at 16:21

  Va fin du var på kortet! Riktig snygging! Massor av lycka till imorgon! Tänk på att vi är massor ute i avlånga Sverige som hejar och håller tummarna! Kram

  [Svara]

 • Svara Lillemor 27 april, 2012 at 17:38

  Lycka till!
  Du om någon kommer att klara det galant 😀

  [Svara]

 • Svara Ann 27 april, 2012 at 18:02

  Lycka till!!

  [Svara]

 • Svara Sofia - ett bättre du 27 april, 2012 at 19:35

  Vad roligt med Gladiatorerna. Ett stort lycka till!!! Hoppas du kommer med. Älskar programmet och visst skulle det vara superskoj om du var en av utmanarna.

  [Svara]

 • Svara JoHo 27 april, 2012 at 19:48

  Håller tummarna för dig stenhårt – både att du ska vara helt frisk imorgon och att det ska gå superbra på testerna!!

  [Svara]

 • Svara Jenny 27 april, 2012 at 21:00

  Lycka till som fanken imorrn Lovisa! Sikta på 27 chins minst (22 va ju enkelt), de fixar du plättlätt, skit i kippen och gör som du känner e bäst! Tänk inte för mkt… bara gört! 🙂 / ”Crossfit” Jenny

  [Svara]

 • Svara Sara 28 april, 2012 at 00:43

  Lycka till! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar