Lofsan

Fredag, oktober och 19 dagar kvar!

Äntligen helg! Och oktober! Hoppas hoppas bebisen kommer den här månaden! 19 dagar kvar till BF idag…

Vi har tillbringat hela dagen ute i Boo hos Elin och Hugo. Elin lagade den svåraste rätten från veckans Linas Matkasse; kötffärslimpa med potatis som vi alla fyra åt med god aptit av. Vi lekte massa, först inomhus och sedan ute på den stora tomten. Elin åkte i väg på ett möte och jag var ensam med killarna lite över en timme. Det är inte helt lätt att hålla koll på två 1-åringar samtidigt och vagga fram som anka, det slutade med att vi gick in och fortsatte leken där istället. Hugo är så himla olik Sixten: när han ville sova kom han och la huvudet i mitt knä. Jag hämtade hans gosefilt och la honom med den i vagnen. Sedan låg han en halvtimme och tittade, helt tyst, innan han somnade utan ett ord. Alltså, det har aldrig hänt med Sixten. Sickan ska vara i famnen eller ligga hårt kramad i sängen bredvid mig när han ska sova. Det är ofta en fysisk kamp, giganternas kamp. Tänk vad barn är olika. Vi har ju ingen aning om hur vår nya bebis kommer att vara, det kan vara svårt att matcha huliganSixten.

Det var så mysigt att träffa Hugo igen och tillbringa kvalitetstid med Elin, inte bara på gymmet eller i frisörstolen, för det är ju hon som är min frisör, och jag var hennes PT. Business2Business. Det är härligt att besöka någon som bor i hus, det är en helt annan atmosfär. Jag håller tummarna för det landställe vi har på G, då får vi vårt eget hus med stor tomt och massa gräsmatta att leka på.

Ikväll kollar vi Idol och dubbelavsnittet av Modern Family på fyran. Vår digitalbox har gått sönder så vi har bara de vanliga kanalerna nu, helt ovant när man är van vid både trean, femman och Disneykanalen. 🙁

Ni som inte har anmält er till utlottningen av presentboxen från www.bebisboken.se gör det senast på söndag, sedan drar jag en vinnare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara victoria 2 oktober, 2010 at 06:14

  Nä men det kan väl inte vara 19 dagar kvar om du har bf 21:a 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vi blev flyttade en dag på ultraljudet så det står fel i kategorikolumnen… 🙂

  [Svara]

 • Svara victoria 2 oktober, 2010 at 11:25

  Jamen då e jag med, 18 dagar idag då. Spännande:-)

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 2 oktober, 2010 at 16:47

  Åh, han är ju så söt. Jag retar mig nåt så fruktansvärt at jag inte hade tid att träffa honom när ni var i Helsingborg =(

  Va fin du är förresten. Hur sören kan du stråla så såhär i slutet av graviditeten? Hemligheten är?

  [Svara]

 • Svara Ann-Louise Sandström Axelsson 3 oktober, 2010 at 22:55

  Hej

  Jag vill anmäla mig till utlottningen av presentboxen 🙂

  Ann- Louise

  [Svara]

 • Svara Josephine 5 oktober, 2010 at 11:49

  Måste bara säga det, för jag tänker på det varenda gång jag läser din blogg; du är så jävla snygg!!! Att du kan va så snygg, fräsch och vältränad när du samtidigt är höggravid och tar hand om Sixten är för mig en gåta…;-)

  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar