Lofsan

Fredag kväll: Fördrink, East och Stureplan

Vår tjejkväll i fredags blev lika lyckad som jag hoppats på!

Agnes och Karin kom hit vid 18-tiden, de knegar ju. Hans var värd för kvällen och behandlade oss som värsta VIP:en. 🙂 Han hade gjort tre sorter små minipajer med västerbottenost, cashewnötter och inlagd paprika, köpt små mumsbitar med renskavsmousse och löjrom och förberett snacksfat med chips, nötter och dip. Vi drack Moët, strawberry daiquiri och pineapple mojito. Helt i min smak!

Vi hade så himla roligt hela kvällen och jag bara skrattade och skrattade. Det är så härligt med Anna, Karin och Agnes för bjuder verkligen på sig själv. Ni vet skratta ÅT och inte MED… Jag hade träningsvärk i magen efteråt. 🙂

När klockan närmade sig 21 beställde vi en taxi till East på Stureplan. Vårt bord var inte klart när vi kom så vi satte oss i baren med ytterligare en flaska Moët. Den drack vi sedan till maten också. Agnes och jag delade på två huvudrätter; en halstrad laxfilé på en bädd av mungobönor och en makirulle med tempurascampi. Anna åt sashimi och Karin bläckfisk med papayasallad. All mat var helt fantastisk och vi var så himla nöjda!

Vi tänkte oss en barrunda kring Stureplan men startade med Café Opera där vi stod på listan. Märkligt nog var alla bord bokade men tomma så vi gick därifrån ganska snabbt. Istället intog vi Riche på Birger Jarlsgatan. Det var så himla trevligt! Vi beställde in varsin drink och snackade massa. Det var bra musik och en skicklig DJ, det är viktigt tycker jag.

Vi fortsatte uppåt Stureplan och tog en sväng förbi O-baren vid Sturehof innan vi bestämde oss för att besöka Nalen där Nöjesguiden höll stort partaj. Det var alldeles för alternativt och hårt nischat för min smak och tjejerna bestämde samtidigt att det var läge för mig att åka hem och lätta på trycket lite grann. Den här nedtrappningen av amningen gör ju att tuttarna exploderar. Herregud vilka boobs!

Hemma vid 02 efter en kort taxifärd var det så himla skönt att ta en lång dusch och sedan krypa ner i sängen. Nu har jag fått min årliga dos av alkohol och nattklubbsliv. 🙂


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malin 27 februari, 2011 at 22:14

  Kul att ni fortfarande hänger! Och vad roligt att se bilder på er alla fyra!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Still going strong!

  [Svara]

 • Svara Sanna 20 mars, 2011 at 20:50

  Hejsan!
  Ursäkta att jag frågar men har du receptet på renskavsmoussen som du skrev att du serverade? Jag har letat över allt men hittar inte ett enda recept. Om du har det och vill dela med dig, skulle du kunna lägga det som en kommentar på min blogg? Tack på förhand!

  /Sanna

  [Svara]

 • Lämna kommentar