Lofsan

Fredag dag

Nu har vi vinkat av Anna på tågstationen. 🙁 Vi har haft en underbar helg, hela tiden!

Jag mötte Anna på Centralen i torsdags kväll och när vi kom hem hade Hans gjort Josses hallonscones, en favorit härhemma. Ätes nybakade med lemoncurd och ett glas kall o´boy. Baxter hade paketöppning och fick en outfit från Zara med stilig blå piké och somriga marina shorts. Vårigt snyggt!


Baxter i nya pikén i Farmors knä på fredagseftermiddagen.


Nya shortsen från Zara. Perfekt att möta sommaren i New York med i maj.

Vi har helt kaosartade nätter just nu där både Hans och jag sover mellan tre och fyra timmar per natt. Båda gräbsen är hostiga och väcker sig själva konstant. Dessutom trappar jag ner på amningen vilket verkar störa Baxter (såklart) så han tar igen sig under natten. När Hans åkt i väg på fredag morgon gav Anna mig sovmorgon, underbart!

Efter en lite lyxigare frukost hemma med nypressad grapefruktjuice, nybakade baguetter och yoghurt gick vi ner till Norra Bantorget för att ta bussen till Södermalm. Eftersom Hans skulle komma och hämta Sixten under förmiddagen tog vi båda vagnarna med och oj vilken känsla den nya Mountain Buggy Terrain ger! Den är så mjuk och skön att köra. Däremot är den ganska bred över bakhjulen märkte vi på bussen men då blir den ju också stabilare. Så nu är jungfrufärden gjord.


Anna väntar på bussen.


Jag kör på stoooora jackan, kallt!

På Söder besökte vi de lite mindre och exklusivare butikerna på Hornsgatan och framförallt Fröken Judit och Filippa K. Det är kul med Annabesök för att då besöker vi butiker och områden som jag aldrig besöker annars. Mer mångfald åt folket. Jag hittade äntligen ett par vårstövlar, lite otippat med gulddetaljer. Så nöjd! De sparar jag till den här slasken är borta.

Tillbaka i City och utan Sixten åt vi lunch på P2 i Kungsträdgården. Jag är ju ett riktigt wokfan. Kyckling, räkor och risnudlar är grejen.


Mums!


PyttipAnna…


Baxter vaknade, fina fina unge!


Någon spanar in maten…

Baxter invigde sittdelen till iCandyn idag. Han satt i den delen som Sixten brukar sitta i annars. Jag älskar hans rock, så stilig.

Efter NK, Gallerian och Pub gick vi hem till oss där barnens farmor, farfar och äldsta storebror fikade. Presentöppning som vanligt. 🙂 Sixten hade nog saknat Tant Anna och klängde lite extra.

Inlägg om fredagskvällen kommer…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar