Lofsan, Sixten

Fredag!

Äntligen fredag! Gud vad fort den första veckan hemma efter semestern har gått! Skulle lika gärna kunna vara tisdag idag.

Dagens Baxter i nya mjukisdressen från GAP, tips till er (flera som hört av sig och vill se kläderna) som bokat resa dit precis, lyckostar!


Dagens Sixten i nya Hilfigerskjortan, Levi´sjeans och HM-smäck.

När vi vaknade i morse hade vi inga planer för dagen men det rådde jag snabbt bot på genom att bjuda Hans på lunch. Jag köpte med mig favoritsalladerna från Hurtigs och så fick vi se Hans företags nya lokaler. Agnes gjorde oss sällskap såklart och Sixten var överlycklig.

Dagens Mamma i Abercrombie allover.

Tog en sväng på stan och köpte present till barnens nya kusin, en fin liten kille. Storasyster fyller 2 år snart och kommer få finaste presenterna från New York. Stora tjejen!

Pallade inte lilla Ica på NK i fredagsrusning, gick till Konsum på Sveavägen istället men det var ju bara att glömma. Syskonvagn+Konsum Sveavägen=Fetbort! Vände redan vid grönsaksdisken och sladdade i gruset upp till Odenplan istället. Fick slåss om bästa avokadosarna med panchisarna men jag vann! Grym guacamole på G med andra ord!

Årets tredje (!) semla inköptes på Dalarö bageri på vägen hem, bjuder Agnes, Henric och Hans på fredagsfika ikväll. Hans den lyckosten ska äta på Vapiano ikväll, hmm… blir nog ett besök dit för min del nästa vecka. Kanske tillsammans med Alex och Malte?!

Innan jag blev gravid med Sixten hade jag världens rakaste svennehår men plötsligt har jag fått världens lockar! I like!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar