Lofsan

Fredag!

Bästa dagen på veckan är här. Jippi!

Jag har sovit 8 timmar i natt och vaknade av mig själv strax efter 7. Vilken kick. Frukosten ligger i magen och barnen är glada och nöjda. Skönt. Vi ska ta tag i klädracet och förbereda oss för helg. Förutom en sväng till TV4 på ett möte och lite PT-jobb på Rosa Skrot så ska vi göra en Sicklautflykt. Lite smoothie från Naked Juice Bar och ett besök på Ica Kvantum står på agendan. Skönt att ha helghandlingen gjord. Vi ska på 2-årskalas hos barnens kusiner imorgon så barnen ska få välja ut en present till lilla O på Lekia.

Ikväll är det dags för Gladiatorerna igen. Förra fredagen var det grymma Linnéa som vann. Hon är galet stark och har ett imponerande pannben. Ikväll hejar jag på brandmans-Johan med mohikanen. Han är liten, snabb och superstark. Det är 8 avsnitt i grundomgången men det är bara de 6 snabbaste vinnarna som går vidare till semifinal. Spännande för min del…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Stepup 2 Fitness 18 januari, 2013 at 10:00

  Jag hejar också på Växjö Johan 🙂 Ha en bra fredag!

  [Svara]

 • Svara Maria T 18 januari, 2013 at 10:41

  Hej!
  En liten undran bara. Är alla program till gladiatorerna inspelade? Även finalen? Eller spelas de in efter att grundomgången är klar?
  /Maria T

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Allt spelades in i våras. 🙂

  [Svara]

 • Svara Träningsbloggen TeamGym 18 januari, 2013 at 12:23

  Har inte sett gladiatorerna på flera år faktiskt :O Blir så nervös när de kör hinderbanan haha. Det var samma sak med fångarna på fortet när jag var yngre: satt liksom och spände mig åt deltagarna för att jag levde mig in i det jobbigt mycket haha

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 18 januari, 2013 at 13:31

  Som det ser ut nu kommer jag upp vecka 13 eller 14. Då kanske vi (du, jag och Clara) kan få ihop ett pass? Det har vi ju snackat om ett tag nu.. =)

  Förresten tror jag att du går vidare. Din lilla iller

  [Svara]

 • Svara Erica 20 januari, 2013 at 15:43

  Vi hejar på dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar