Lofsan

Från Ålands hav till Göteborg

Kontrasterna är stora i mitt liv, och jag älskar det!
 
 Ena dagen coachar jag en tjej som vill göra 30 chins, lär en annan knipa efter att ha fött barn eller hjälper en kund med kosten för att kunna träna för en ironman, andra dagen är jag på TV4 och försöker få fler människor att inspireras till att träna och idag har jag först stått på scenen på en Birkabåt för att föreläsa om kost, träning och återhämtning på ett hållbart sätt och nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg för en 3-dagarskonferens.
 
 Jag har svårt att se framför mig att jag ska sitta på ett kontor och arbeta eller göra samma arbetsuppgifter vecka ut och vecka in. Att komma till den positionen jag har i dag där jag kan styra mitt eget liv och arbetssituation har varit väldigt tufft och jag har behövt både vara modig, kaxig och lite galen men jag ångrar ingenting. Att driva mitt eget företag och jobba med mitt eget varumärke med mig själv som chef är det absolut bästa beslut jag någonsin tagit!
 
 Nu väntar som sagt 3 dygn i Göteborg där Ida aka Alla kan träna och jag ska ha en konferens. Vi har ett fullspäckat schema och jag ser fram emot att vara så där supereffektiv som man kan vara när man bara behöver koncentrera sig på en sak. Inga barn som ska hämtas på förskolan, inga möten, bara skriva skriva skriva och träna träna träna. Bästa konferensen!
 
 


Vill du anlita mig för en föreläsning inom träning, hälsa, kost och motivation till ditt företag, förening eller event kan du maila mig på info@lofsan.se eller ännu hellre Helena Vågberg på Talarforum helena.vagberg@talarforum.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Karin FitnessochHälsa 16 januari, 2014 at 21:14

  Härligt med sådana kontraster! Ha så kul i Götet! ,-)

  [Svara]

 • Svara tess 16 januari, 2014 at 21:43

  jag erkänner, jag är avundsjuk! Jag tycker du förtjänar det och önskar att mitt jobb vore i närheten så roligt som ditt 🙂

  [Svara]

 • Svara VL 16 januari, 2014 at 22:12

  njut av gb goda matutbud

  [Svara]

 • Lämna kommentar