Lofsan

Framme i New York och New York Zoo

Det har dröjt med blogginläggen sedan vi landade här i USA natten till i tisdags. Vi skulle nämligen flyga till Philadelphia och vara där några dagar först men första flyget vi åkte med blev försenat och alla ombokningar som följde gjorde det bara värre och värre. Till slut landade vi i New York i stället för i Philiadelphia, 12 timmar senare, men tyvärr utan våra väskor och lilla barnvagnen.
 
 Nu efter tre dygn har vi äntligen fått alla våra väskor men tyvärr gick barnvagnen sönder på planet. Som ni förstår så har bloggen fått vila lite men instagram uppdaterar jag flera gånger som vanligt såklart @lofsans.
 
 Sen vi kom fram så har jag fått lägga många timmar på att identifiera och ordna bagaget, innan dess köpa lite nya kläder och sånt till mig och barnen men också sånt som att boka hotell på Manhattan. Nu är vi i alla fall i fas på vår resa, vi har köpt en liten paraplyvagn till Baxter och flyttat in i den lägenhet som vi hyr här i Greenwich Village. Det här är vårt favoritområde på Manhattan!
 
 Igår var vi på Central Park Zoo, barnen har varit där som små men det minns de inte. Vi såg faktiskt den ofta osynliga snöleoparden som annars gömmer sig, grizzlybjörn, pingvinerna och sjölejonen. Precis som på Madame Tussauds i London så har New York Zoo också 4D-bio. Filmen är knappa 10 minuter lång och just nu visar dom en kul kortfilm från Ice Age. Barnen och jag älskade det!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar