Lofsan

Framme i New York

Pjuuh! Äntligen är vi framme och på plats här i New York!
 
 Klockan är strax efter 20 här på Manhattan, efter 02 hos er, och jag har precis krupit ner i sängen efter en efterlängtad dusch. Vi blev lite sena från flygplatsen så vår första dag här blev lite kortare än vad vi hoppats på. Vi är i alla fall incheckade här på Beacon Hotel på Upper West Side och jag har redan hunnit göra stan tillsammans med Jessica och Sermin, två tjejer jag har lärt känna genom min blogg.
 
 Vi lämnade bara våra väskor på rummet och tog en taxi direkt ner till Herald Square och Macys. Jag har samma rutin varje gång jag kommer till New York; det första jag vill göra är att gå loss på Macys barnavdelning till gräbsen, sen kan jag släppa det. Tyvärr var det byggkaos på barnvåningen, det är kaos där redan som det är, men jag är nöjd med min Ralph Lauren-skörd.
 
 


Jag köpte ett par riktigt snygga Nikes till mig själv. Det har öppnat en sportskobutik inne på Macys som var riktigt bra, i klass med Footlocker med snabbare lagerhämtning.
 
 Vi tog en taxi vidare till restaurangen The northern spy i East Village, 511 East 12th street. Det är en riktigt spännande restaurang med intressant meny. Vi delade på två snacksrätter, två förrätter och valde varsin varmrätt men orkade knappt det. Jag gillade verkligen stämningen, menyn och servisen, ett besök rekommenderas varmt!
 
 


Sermin, Jessica och jag.


Jessica framför restaurangen.

 
 Nu ska det bli skönt att sova några timmar innan det första träningspasset imorgon bitti klockan 07. Morgonjogg i Central Park väntar. Fantastiskt! Sedan ska vi äta lunch tillsammans med Daniel aka Ett annat New York. Ni har väl koll på den bloggen, min New York-Gud?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Marja - Baka Sockerfritt 10 juni, 2014 at 11:25

    Åh, vad underbart! jag längtar så tills jag får komma dit (för första gången) i slutet av juli!

    [Svara]

  • Lämna kommentar