Lofsan

Framme!

Nu är vi incheckade och uppackade på hotellet här i London. Så härligt att vara på plats! Vi bor precis vid Hyde Park i närheten av Paddington Station så det var bara några minuters promenad från vi klivit av Heathrow Express. Hans har precis kört ett löppass runt Hyde Park medan jag och barnen gjort oss hemmastadda på hotellet. Vi ska klä på oss kläderna (det krävs betydligt mindre ytterkläder här i London än i Stockholm, en sisådär 30 graders skillnad…) och ta en promenad till något matställe i närheten. Det kommer bli mycket restaurangmat den här veckan men jag ska försöka vara bra på att välja schyssta alternativ.


Häng i SAS lounge på Arlanda, bra med guldkort!


Lik sin mor…


Baxter sov halva flighten och Sixten njöt av lugn och ro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Maria 28 januari, 2013 at 13:43

  Hej! Surfade in på när jag letade lite inspiration på träningsbloggar – jättebra verkligen! Vilken inspirationskälla! Förstår inte riktigt hur din blogg har kunnat undgå mig tidigare…

  Väldigt kul att läsa om din vardag med dina små killar och hur du får livspusslet att gå ihop. Nu är min yngsta lite mindre (10mån) och jag är i full gång att träna bort se sista gravidkilona och komma i superform. 🙂 Men jag hittar jättemycket skojigt att läsa och inspireras av här hos dig!

  Läggs definitivt till på min favoritlista!
  Hälsa London! 🙂

  [Svara]

 • Svara Erica 28 januari, 2013 at 17:34

  Var härligt att bara resa bort så där en vecka. Hoppas ni får det toppen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar