Lofsan

Framkalla instagram

När jag hade min mentala dipp förra veckan bestämde jag mig för att styra upp några projekt jag velat ta tag i. Jag laddade upp massa bilder för framkallning och trotsa att programvaran varnade för att instagrambilderna var för lågupplösta för att bli snygga framkallade så chansade jag och laddade upp de med. Idag kom alla bilderna och även om såklart systemkamerabilderna blir väldigt fina så är jag så positivt överraskad över alla instagram jag framkallade. De med ram blir bäst tycker jag men de andra utan ram blev också bra.

I väntan på att jag kan limma in bilder i barnens egna album och deras bebisböcker så satte jag upp ett instagramcollage på kylskåpet och frysen. Det blev riktigt bra. Jag har såna superstarka magneter från Designtorget som klarar hur många bilder som helst utan att släppa.

Det här projektet gav mig lite lugn i själen. Jag har så mycket som snurrar inuti i mig så det är skönt att göra något annorlunda för en gångs skull.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Mia - mamma till Ebba 4 december, 2012 at 20:17

  Vad många fina bilder! Skulle också verkligen behöva framkalla bilder…

  [Svara]

 • Svara Sara 4 december, 2012 at 20:18

  Åh det var på tok förlänge sen jag framkallade bilder, alls, är mitt upp i flytt nu men ska också höra det som mental nedvarvning någon dag när vi kommit oss in i nya livet 🙂

  [Svara]

 • Svara Lina 4 december, 2012 at 20:26

  Hej Lofsan!
  Ett hett tips angående dina instagrambilder: gör kylskåpsmagneter av de! Jag beställde mina via stickygram.com och de blev jättebra!!
  Tack för att du inspirerar varje dag!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Malla 4 december, 2012 at 22:04

  men åh så fint! jag fick ett mail att man kunde framkalla men tänkte att det blir nog inget bra men när jag seer det sådär så vart det himla fint!

  [Svara]

 • Svara Malin Bergkvist 4 december, 2012 at 22:09

  Känner igen det där med att behöva skingra tankarna ibland, och likt dig hjälper det oftast när jag ”sätter något i händerna” 🙂

  [Svara]

 • Svara Jeanette 5 december, 2012 at 07:15

  Jätteroligt med bilder MEN jag tycker inte om att sätta upp bilder med mera på kyl och frys, då får jag knoster 😉 Vilken tur att vi inte är alla lika 🙂

  Trevlig onsdag!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag vet inte ens vad knoster är och skulle jag veta det så skulle jag ändå inte använda ordet. Vilken tur att vi är olika.

  [Svara]

  Hans Reply:

  Bra! Samma här! Kyl- och frysdörrar ska vara TOMMA!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha!

  [Svara]

 • Svara Emma Julmust 5 december, 2012 at 12:39

  Jag skriver en nystartad JULblogg & har just nu en adventstävling!
  En perfekt julklapp att vinna eller för att helt enkelt behålla & utnyttja det själv! ;}
  Passar lika perfekt till gammal som ung, kvinna eller man!

  http://julmust.blogg.se/2012/december/forsta-adventstavling.html

  [Svara]

 • Lämna kommentar