Lofsan

Frajdäj

Iphone sa 19′ i morse så Sixten fick ha jeans på sig. Stackarn. Jag har med mig shorts nu till hämtning så att han kan byta om innan vi går. Får lämna ett par shorts på förskolan nästa vecka också så att det finns extra. De har ganska mycket vattenlek på gården, populärt hos Sickan.

Jag har jobbat sedan i morse, har haft många kunder denna vecka för att kunna vara ledig nästa. Nästa vecka har jag mina gruppträningsklasser i Sickla som vanligt men inga PT-kunder. Istället ska jag lägga tid på mig själv med ett besök hos frisören, ansiktsbehandling, fransförlängning, pedikyr och nagelförlängning. Jag kommer att vara så himla snygg! Värsta grymma starten på sommaren.

På torsdag ska jag och ett gäng Mammabloggare åka på kryssning tillsammans med Tallink Silja och Loppi.se. Vi ska äta skaldjur, prova viner, träna, hänga i relaxavdelningen och framförallt sova en hel natt. Jag längtar!!! Tack Loppi.se för det! 🙂

Nu har jag en timme innan Sixten ska hämtas och den tillbringar Baxter och jag i Tegnérlunden. Jag gick hemifrån i chinos imorse men efter lunchen gick jag hem och svidade om. Mötte av en slump Hans på Drottninggatan och lyckades övertala honom till en lunchdate. Vi stekte i solen på Hurtigs. Baxter satt så fint i vagnen och gnagde på knäckebröd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 10 juni, 2011 at 14:37

  Är det så varmt alltså? Då blir det inte några jeans här när jag nu ska gå och hämta! Förresten tänkte jag övertala E att köra en tur in till stan imorgon med en lekpark och sallad från Hurtigs. Nu har du tjatat om den så många gånger att jag bara måste prova! Låter ju så jäkla gott!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Scampin och kronärtskockan är bäst! Och poolen i Tegnerlunden är fylld. Komsi komsi!

  [Svara]

 • Svara Madelene 10 juni, 2011 at 18:59

  Hej, vill lämna ett supertips på ett ställe i Tyresö! Kaatash heter det och är det bästa lekland jag varit på. Passar stora och små barn och är överkomligt i pris! Alla barn under ett går gratis, är de mellan 1-2 kostar det 50 kr och efter 2 år kostar det 120 kr. Det finns ett fik som har bra priser, mer ett litet fik med få produkter men allt som behövs! Barnmat, sallader, kaffe, kakor mm. Inne på lekandet är det uppbyggda landskap av stora legobitar och de lite större barnen kan köra elbil.

  Verkligen ett superställe!
  Adress: Energivägen 2B

  [Svara]

 • Lämna kommentar