Lofsan svarar

Frågestund del 3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Anita 31 mars, 2014 at 21:35

  Tack för svar. Jag saknar någon som skriver om oss över 50 år. Du ger mig så mycket kunskap och kloka tankar. Det är så gott att höra att vi alla är olika och har olika förutsättningar.

  [Svara]

 • Svara Katarina 31 mars, 2014 at 21:45

  Tack för svar! 🙂 Kör på med mina vader ett tag till!

  [Svara]

 • Svara Erika 2 april, 2014 at 06:56

  Hej! Nu har jag flöjt dig en tid och känner att det är dags att lämna ett avtryck. Senaste året har jag äntligen fått kontinuitet i träningen och jojotränar inte längre. Jag är så glad för det och jag är så glad för din blogg i mediabruset som har en skön inställning till träning. Som tränar mer för insidan är utsidan. Exakt det skrev jag själv om häromdagen. Att det häftigaste med att träna är att känna hjärta, lungor, hjärna och hormoner som skapar ett fyrverkeri inuti av olika sorters träning. Klart utsidan är en bonus när den formas om men alla kan inte bli lika. Jag har insett att jag inte kommer blir en speta av träning, men hellre då träna och få tex fasta stora armar än sladdriga stora armar. Fast bäst är just att känna att man hela tiden utvecklas och orkar mer och GLÄDJEN efter varje pass. Det finns ju ingen gång man gått hem och mått dåligt av träning när man väl återhämtat andningen lite! Så tack för din inspiratör och jag älskar när du lägger ut övningar osv det är grymt bra med nya idéer när man kör fast i sina rutiner! Kör hårt!

  [Svara]

 • Svara Jenny 2 april, 2014 at 09:47

  Tack för härlig å inspirerande blogg!!! Tycker att ljudet inte är speciellt bra/högt i dina frågestunds filmer.

  [Svara]

 • Lämna kommentar