Lofsan

Fotograferingsdagar

Det känns som att jag leker Big Brother just nu, mina dagar är just nu som att stänga in sig i ett hus med massa kameror i. Det är riktigt tufft mentalt men resultatet blir riktigt riktigt bra. Ett av de största projekten som jag jobbat med så mycket kärlek i kommer jag faktiskt att för första gången berätta om för er. Ni får hålla er till tåls till imorgon!
 
 


Mitt Big Brother-hus ligger i Sollentuna och är perfekt för det jag jobbar med just nu.


Petra Stenhammar har jag jobbat med mycket senaste tiden. Hon är fantastisk på att styla mig för träningsbilder, det är svårt att få svett och smink att se bra ut på bild. Jag brukar alltid önska att få en fläta på någon bild, det måste ju vara den mest underskattade träningsfrisyren!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Karin 20 november, 2014 at 16:53

  Åh, ser ut att vara en himla fin sport-bh! Får man se mer av den imorgon också kanske?

  [Svara]

 • Svara Fullspäckade dagar | 20 november, 2014 at 19:02

  […] här torsdagen har spenderats i ett hus i Sollentuna tillsammans med Lovisa och ett gäng kompetenta-inom-olika-områden kvinnor. Plus smink och kameror. En helt vanlig dag […]

 • Svara Mari 20 november, 2014 at 20:44

  Vad spännande. Ser fram emot att få veta mer =)

  [Svara]

 • Svara Emma 21 november, 2014 at 05:23

  Vad nyfiken man blir!

  [Svara]

 • Svara Jennifer på Fashioncut 22 november, 2014 at 14:20

  Hej Lovisa!
  Sitter och lyssnar igenom alla Joller avsnitt just nu, skulle vara jätteintressant om inte du kunde skriva ett inlägg om vad ni har för rutiner med era barn. Vet att det inte är sådär jättemånga som förespråkar rutiner (tycker jag i alla fall), men det vore intressant att kunna få lite mer koll på vår vardag hemma så att jag kan försöka komma igång med träningen igen.
  Kram och tack för en superbra blogg! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar