Lofsan

Fotografering

Det gick jättebra att fotografera övningarna till hemmaträningspasset idag!

Fotografen var ingen mindre än Henrik Montgomery, han fick pris för Årets Bild 2011 för sin bild på Obama och de andra ledarna från Klimatkonferensen i Köpenhamn. Han var så himla proffsig, visst exakt hur han skulle stå, sätta ljus och hitta vinklar. Grym kamera hade han också såklart och bilderna blev bra. Vi får se om jag lyckas tjata till mig några.

Artikeln kommer att publiceras i Skånska Dagbladet och många andra liknande regionala tidningar runt om i landet nästa vecka, jag hoppas någon lägger upp reportaget på sin webbsida så att jag kan länka annars får gärna någon av er läsare fota och maila till mig.


Jag valde ut fem övningar: stepup på stol, armhävning mot pall med sträckning mellan, knäböj med kick, löpning i planka mot pilatesboll och inrullning av pilatesboll i plankstående. En bra balans mellan benstyrka, corestyrka och puls. 4 minuter med 20 sekunder arbete/10 sekunder vila per övning. Hela passet tar 20 minuter från start till mål. Effektiv träning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Mimmi 24 januari, 2012 at 20:00

  Spännande!

  Ett tips: det går ofta att köpa den elektroniska versionen av tidningar via deras hemsida, då får du reportaget som en pdf-fil som du kan spara, skriva ut osv.

  [Svara]

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 24 januari, 2012 at 20:07

  Åh, då kanske den kommer i våran Sundsvalls Nyheter. Är en gratistidning som kommer ut en gång per vecka och där brukar de ha liknande repotage! Håller utkik 🙂

  [Svara]

 • Svara lillal 24 januari, 2012 at 20:43

  Åh kul snygging! Vet du om den kommer i Dalarna? alltid lika skoj o följa din blogg 🙂 Funderade på en sak, du har inte lust att gästblogga hos mig? Så länkar jag såklart åt dig. Skriva några resa med barn tips till London, New York, Mexico eller Kreta? Ni har ju rest en hel del. London verkad ha vart toppen??? LYX å få haka m maken så ofta på jobbresor, vad var d han jobbade med exakt nu ige`n? apple va? Hoppas allt är brqa m er, vore kul m en date ? ha d så bra, kram kram Lina

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 24 januari, 2012 at 20:56

  Åh så kul att göra sånna repotage 🙂
  Hoppas du kan lägga upp det på bloggen sen så vi får se!!

  [Svara]

 • Svara Johanna 24 januari, 2012 at 21:39

  Hållet utkik!! Måste köpa mig en boll:)

  [Svara]

 • Svara Evelina 25 januari, 2012 at 08:30

  Hejsan! Jag läser ofta din blogg och gillar den verkligen! Jag går nu i slut väntan på bebis nr 2, och börjar redan nu leta inspiration och tips för att gå ner igen! Precis innan jag blev gravid hade jag mitt bästa tränings halvår någonsin, och vill så gärna komma tillbaka dit, dock känns vägen lång!
  Jag har haft foglossning deluxe nu och hoppas det snabbt försvinner sen.. Min fråga till dig är, om
  Du coachar och kan lägga upp träningsplaner och dyl. Över nätet? Du som är så duktig i ämnet! Med vänlig hälsning, Evelina

  [Svara]

 • Svara SuperSHEro 26 januari, 2012 at 11:51

  Hoppas vi får se bilderna här också då! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar