Lofsan

Fotografering med Röhnisch

Jag har hängt i Hammarby sjöstad hela dagen tillsammans med Therese och Camilla från Röhnisch. Vi fotade massa träningsbilder som kommer att synas på Röhnisch Facebook i höst i och med vår löparskola och så passade vi på att ta nya bilder som jag kan använda i min blogg och som pressbilder.

Det är är jätteroligt att fota och filma träningsreportage men väldigt svårt. Jag lär mig mycket varje gång och beundrar alla fotografer som gör ett superjobb.

Imorgon ska Ida och jag filma styrkeövningar som kommer att ingå i Röhnisch löparskola som startar på måndag. Vill du följa den på instagram är hashtaggen #rrs10 som i Röhnisch Running School 10 km. Vi kommer att ge er tre löppass i veckan och ett styrkepass som komplement. Syftet är att bli en löpare som klarar/förbättrar sig på 10 km utifrån sina individuella förutsättningar. Om du är ny inom löpning finns det en 5 kilometersskola att starta med också.

Therese från Röhnisch tog lite bilder under dagen.


Trappor är bra både för löpning och tåhävningar.


Backe, älskade backe.


Camila tog grymma bilder, ni ska få se sen!


Den här löparklänningen gillar verkligen jag!


När det blir lite kallare i löpning höst kommer denna jacka användas flitigt. Tajtsen är lite fodrade.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sermin 12 september, 2013 at 18:05

  Vad kul! 🙂 Synd att jag missade dig! Tog lunchpromenad just där du sprang! 🙂 Härlig inspiration, motivation och spridning av glädje! Röhnisch kollektion alltså. Vad ska jag säga? <3

  [Svara]

 • Svara Andreas 30 september, 2013 at 23:04

  Härliga träningsbilder, keep up the good work! 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar