Lofsan

Fotografering för Amelia

Jag känner mig så himla peppad efter två riktigt intensiva men så utvecklande dagar tillsammans med alla coacher i Lofsangruppen. Vi är 10 stycken som jobbar i teamet nu men med tanke på hur stor efterfrågan vi har och den stora tillströmningen vi har av nya klienter så utökar vi teamet efterhand.
 
 I dag har jag ett helt annat tema på min agenda i och med en heldag tillsammans med fotograf, makeupartist och träningsmodell för att fota ett reportage till Amelia. Det är superkul att göra såna här typer av jobb!
 
 


Hans och jag är fortfarande höga efter vår underbara semester på Rhodos. Jag längtar tillbaka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara föräldrafitness 10 september, 2014 at 08:55

    Vad roligt ni verkar ha haft! Att ha kollegor kan jag sakna som egen företagare.

    [Svara]

  • Lämna kommentar