Lofsan

Fotbollskväll

Efter träningen gick Elin och jag till Saluhallarna för att äta lunch. Det är så mysigt att umgås med Elin och Hugo, bland annat för att det är så okomplicerat och enkelt. Med en liten bebis, eller två i detta fallet blir varje projekt mycket större, och ett vanligt träningspass blir till ett dagsprojekt med packning, amning, duschning o.s.v. Då är det skönt att vi uppskattar samma saker!

Vi fastnade för Melanders Fisk i Saluhallarna. Jag valde en sallad med bulgur, varmrökt lax, avocado, mozarella och melon. Till lunchen får man bröd och dryck. Trots att det är en dyr lunch, 99:-, så känns det värt det. För åh vad gott det var! Hans och jag funderar på att äta lunch där på fredag. Annars ska jag flirta till mig en crêpe med banan, glass och nutella i Forum. När vi var i Val d´Isère i våras åt vi en hel del crêpes. Mums!

Ikväll ska Sixten och hans pappa ha sin första fotbollskväll. Jag ska önska mig en sushi till middag och sedan blir det popcorn och cocacola zero framför fotbollen. MYS!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar