Lofsan

Forum Nacka

Kan ni tänka er hur gulligt det var i morse när Sixten tog Baxter i handen och de två gick tillsammans in på förskolan? Och sen hann vi knappt ta av skorna innan de sprang in i korridoren utan att ens säga hejdå. Bästa starten på dagen ever!

Jag har några timmar på gymmet
med mina grymma PT-kunder innan gräbsen ska hämtas igen. Vi ska åka till Nacka Forum i eftermiddag och gå på invigningen av en ny skobutik. Den här gången ska jag ta med syskonvagnen tror jag. Förra gången vi var i Forum hade jag ingen vagn alls med mig. Big mistake I tell you.

Hoppas ni får en bra dag allihopa, vi ses på TV:n ikväll. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Julia 27 mars, 2012 at 12:15

    Jag kommer också dit i eftermiddag, kul att få träffa dig igen 🙂

    Det ska också bli kul att få se din vagn, vi har tänkt många gånger att vi ska åka och titta på dueten men det har alltid kommit något emellan.

    [Svara]

  • Lämna kommentar