Lofsan, Träning

Första vardagen i nya lägenheten

Den andra natten gick hur bra som helst för oss. Sixten åt bara en gång mellan 22 och 08, evigheter sedan det hände. De senaste veckorna har han ätit två, tre, fyra gånger per natt nämligen.

Imorse kom min pappa förbi innan jobbet, vi fick en fin vas, en stor blombukett och Sixten fick vad pappa tycker att alla hem behöver: ”en husråtta”.

Sixten och jag tog en powerwalk från city till Sickla. Det är 7 km och tog cirka 60 min. Sedan lekte Sigge på minisats en stund medan jag tränade benen. Avslutningsvis gick vi båda sen på Satsbabypasset. Idag var det extra roligt, dels för att jag gjorde mindre fel på koreografin men framförallt för att Sixten låg nöjd på mage i 20 minuter. Det är rekord!

Efter träningen var vi sju mammor som piffade till oss och gick till gallerian för en lunch. Alla bebisar var nöjda vilket ger extra ro till oss skvallertanter!

Jag tog en promenad uppför Drottninggatan och slank in på en fika uppe på Agnes kontor, mys! Sedan gick jag sista biten upp på Drottninggatan, HEM till oss och nu är Sigge och jag som vanligt placerade i soffan framför Unga Mödrar, my favourite!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 7 december, 2009 at 16:47

  Åh jag ser så många likheter mella dig och Malou Stella! Ni båda gillar gymet och så… ja… det är väl det.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Vi båda är ju lika fräsiga i håret!

  [Svara]

 • Svara Alex 7 december, 2009 at 16:47

  Åh jag ser så många likheter mella dig och Malou Stella! Ni båda gillar gymet och så… ja… det är väl det.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Vi båda är ju lika fräsiga i håret!

  [Svara]

 • Svara Alex 7 december, 2009 at 18:45

  Sant, så sant!

  [Svara]

 • Svara Alex 7 december, 2009 at 18:45

  Sant, så sant!

  [Svara]

 • Lämna kommentar