Träning

Första powerwalken

Idag tog jag den första powerwalken sedan förlossningen, lite öm i ländryggen nu efteråt men Gud vad skönt att slippa magen! Det är lite tyngre att powerwalka den här hösten, med en cityvagn och TVÅ barn istället för vår förra vagn; Teutonian med tre snabba hjul och bara ett litet knyte. Jag filar på ett inlägg om hur jag kommer att lägga upp min träning under november och december, tror att jag publicerar det under kvällen. Men jag kan i alla fall säga att premiärrundan blev 40 min. Och då går jag ruskigt snabbt.

Vi stannade till på Fridhemsplan för att köpa lite mer barnsäkringsgrejer och så lekte vi i Vasaparken en halvtimme innan middagshandling på Ica. Solen lyste och himlen var vackert blå. En härlig höstdag med andra ord. Lillebror sov hela tiden men knorpade lite inne på Ica, jag hann bli lite nervös men jag hann hem innan han vaknade igen. Skönt att slippa amma på Ica…

Nu myser vi alla tre i soffan och väntar på herrn i huset. Bara två timmar kvar!

Lillebror invigde sin nya overall/åkpåse jag köpte på Lindex i torsdags. Varm och fin, passar perfekt i bilskyddet. Valde storlek 68 så att den räcker hela vintern.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Louise Kjellberg 1 november, 2010 at 19:04

  Grymmaste Tjej! Jag är SÅ imponerad av dig, din vilja och din diciplin. du ska bara veta vilken inspirationskälla du är 🙂

  Klart jag är nyfiken på att följa dig och din träning ni i höst. Jag har själv klara mål och jag kommer bli så sporrad av att få veta hur det går för dig!

  kram o kärlek!

  [Svara]

 • Svara Stina 1 november, 2010 at 21:36

  Åh sötnosar! Jag längtar efter en rejäl löprunda utan magen!!! Åååhhh!

  [Svara]

 • Lämna kommentar