Lofsan

Första passet med Suunto Quest

I onsdags körde jag mitt 75 minuter långa cykelpass med nya Suuntoklockan jag testar. Jag har fyllt i alla mina värden och valde en 8 på träningsnivå. Passet består av tre block och det var kul att efterhand så har klockan själv lagt in tre varv utefter min puls som sjunker och stiger. Förutom de basresultat som många pulsklockor visar så använder Suunto Quest mina träningsvärden och nivå och beräknar hur många timmar min kropp behöver för full återhämtning. Den räknar sen ner hela riden. Det är grymt för mig som gärna tränar lite för mycket att få en påminnelse om vad som händer timmarna efter passet, när kroppen faktiskt blir bättre. För det är inte träningen du blir bättre av, det är vilan efteråt som bygger upp kroppen.


Idag vaknar jag genomförkyld, perfekt första dagen på semestern. Kanske för mycket träning så att kroppen inte fått bygga upp sig?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Suzan 3 mars, 2012 at 14:30

    snygg den var!

    [Svara]

  • Lämna kommentar