Lofsan, Sixten

Första mammaträffen

När Sixten somnat strax efter ett gick han och jag till Sickla och mötte upp Anna och Lucas. Dags för vår första mammaträff där båda har barnvagnar! Annars har vi ju både varit ogravida, gravida, en gravid och en med bebis.

Vi gick i gallerian och jag köpte två linnen och en tröja. Hade peppat på att köpa lite mer basplagg men det är svårt att veta om det är sommarstyle eller höst jag ska satsa på. Och vilken storlek? Jag var ju extra small förra året, men jag tror mer på en smallhöst. Jag avvaktar några veckor till och ser vad som händer med kroppen.

Fikat blev på Espresso House, jag tänkte ta en mudcake med grädde men sen insåg jag att egentligen var jag ju hungrig så då blev det scones med ost och marmelad. Lucas lackade när vi skulle sitta ner och äta så stackars Anna fick ha en ålande bebis i knäet som absolut inte ville sova i vagnen. Under vår shoppingtur vräkte det ner utanför så när det blev uppehåll passade vi på att gå hemåt. Lucas somnade fyra steg från gallerian.

När jag kom till grinden var det exakt tre timmar sedan vi gick hemifrån. Och exakt tre timmar hade Sixten sovit. Passande nog vaknade han i hissen. Så Sixtens första shoppingtur spenderades sovandes, bakom en filt i vagnen. Han gav tysta medhåll till mina shoppingsförslag, precis som en vuxen karl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar