Lofsan

Första gången på länge

Det gick så fort för oss att hamna i någon sorts nervarvad thaimode här. Trots att vi bara varit här två dagar har vi redan vant oss vid kritvita stränder, fruktshakes till mellanmål och skakiga taxiflaksresor som värsta vana globetrotterserna.
 
 Idag somnade jag till och med på solstolen. Jag minns inte ens när det hände sist men jag vet att det inte skett efter att jag fick barnen så det är minst 6 år sedan. Jag kan lova er att det var så skönt med värmen, svettiga ben och ryggen i skugga från parasollen. Jag vill så gärna dela allt detta med er!
 
 Vi har blivit förälskade i en strand ett par kilometer bort där vi tillbringar så mycket tid vi kan. Det finns restauranger, massage, pedikyr, solstolar och en lång vit sandstrand där vi checkar in på morgonen. På den stranden kommer vi att hänga mycket nästa vecka när alla våra tjejer kommer hit!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Clara Edvinsson 13 mars, 2015 at 03:43

  Vad otroligt härligt det ser ut!

  [Svara]

 • Svara Karin 13 mars, 2015 at 17:47

  Jösses vad härligt att kunna slappna av på det sättet! Se till att njuta ordentligt. Jag är bara liiiite avundsjuk 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar