Lofsan, Sixten

Första dagen hemma bara försvann

Vi landade ju klockan 07.00 svensk tid och då var vi så trötta att jag stupade i säng så fort vi kom hem. Eller ja, först var jag tvungen att duscha av mig allt äckel. Är det bara jag som känner mig skitig efter en flyg- eller tågresa?

Alla tre somnade vid 09 och vaknade fyra timmar senare. Då var det strålande sol och jättevarmt ute tydligen, vi har ju ingen balkong så sånt måste jag gå ut för att märka. 🙁 Medan jag låg och drog mig i sängen gick H och Sixten ut och köpte massa god frukost; jättegrov gröt med banan och hallon, bröd från Dalarö bageri, färskpressad juice och kokt ägg. Det var så himmelskt gott! Tänk att vanlig frukost kan smaka så bra!

Efter att Sixten fått sova en stund till på eftermiddagen gick vi ut till parken en timme och lekte massor. De har satt igång lilla bäcken i Tegnérlunden och snart kanske plaskdammen fylls på också. 🙂

Lofsan och Sixten gungar

Vad tycker ni om magen?

En glad kille!

Lek i sandlådan, han ser så stor ut, inte alls bara 9 månader

Sanden är grönare på andra sidan...

Eller godare i alla fall

Gungeligung

Sixten älskar vatten

Plaskplask

Efter lite middagshandling på Ica mötte vi Alex, J och fina Malte (som åkte framåtvänd vagn, stora killen!) för att langa deras iPad. Åh vad jag har längtat efter Alex och Malte!

Första middagen hemma blev andra, eller är det tredje (?) kartongen kräftor för i år. Ica säljer sina egna kinesiska i frysdisken och de smakar helt okej. Det är ju samma kartong som kommer att säljas i sommar så det är ju inte som att smaken är annorlunda för att man äter dem på våren.

H gjorde lax och bläckfisk till sig så att jag fick ha mina kräftor för mig själv

Dagen blev så kort när vi sov så länge, vi är ju vana vid att Sixten alltid väcker oss vid
sju så nu ”tappade” vi sex timmar men å andra sidan så är jag hellre pigg och fräsch inför den nya veckan som startar på måndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara mickis 17 maj, 2010 at 22:45

    Söt liten mage Lovisa! Nu börjar det verkligen synas!

    [Svara]

  • Lämna kommentar