Lofsan

Förskolestart för gräbsen

Snacka om att det har blivit en mjukstart för gräbsen på deras förskolor: i Baxters fall är 5 av 12 5-åringar på plats och hos Sixten var det i dag 2 av 8 barn på avdelningen.

Baxters förskola ska göra en omorganisering av grupperna så rån att ha gått en åldersblandad grupp i 4 år så ska han nu vara i en grupp med bara 5-åringar, de som är födda 2010. Det kommer att bli riktigt lyxigt och stimulerande för honom och en riktigt bra förberedelse för att börja förskoleklass nästa år. Sixten kommer att gå förskoleklass på sin förskola och sen börja direkt i första klass i en stor skola nästa år, samtidigt som Baxter börjar förskoleklass. Sixten har en supergrupp med världens bästa förskolelärare så det känns så skönt och tryggt att han får fortsätta utvecklas i mindre grupp innan han börjar på en stor skola.

Häromdagen fick vi hem ett paket från Ellos med lite kläder och skor som vi beställt inför förskolestarten nu efter sommarlovet. Gräbsen fick packa upp allting, med stort engagemang. Vi gjorde en film av det åt er! Nu är det bara en ny kontaktbok till Sixten som fattas och ytterligare ett par skalbyxor att kunna sitta i sandlådan med!

I ett samarbete med Ellos så har jag fått en länk där mina bloggläsare får 40% rabatt på en valfri vara och fri frakt hos Ellos.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar