Lofsan

Förkylning

Sixten har åkt på sin första förkylning. Snuva mest men också heshet. I natt åt han ur flaskan för att jag skulle få sova hela natten, då blev det tydligt att Sixten tycker att andningen är jobbig. Han har sovit hela natten och dagen efter att varit lite orolig under kvällen. Som tur är har han varit vid gott mod de stunder han är vaken, skrattat och varit nöjd. Inga tårar. Däremot är han lite mer kramig än vanligt. Annars vill han ju oftast stå upp och titta sig runt. Nu borrar han in ansiktet i min armhåla och gör sig så liten som möjligt. Vi får se hur det utvecklar sig. Imorgon ska vi ju åka Göteborg. Hoppas Sixten mår bättre då!

IMG_1857

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara alfvan 26 september, 2009 at 19:43

  Fy, stackars liten! Hoppas han mår bättre snart!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Ja, verkligen!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 26 september, 2009 at 23:06

  Nä, stackars snuvpelle. Krya på dig Sixten.

  Fastnade för flasksnacket. Pumpar du ur eller är det ersättning? Har inte vågat mig på något av ovanstående ännu men närmar mig…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag försöker pumpa. Vi har precis börjat frysa in i istärningsplattan. Sixten äter inte tillräckligt mycket på nätterna för att mina tuttar ska bli nöjda. Jagär också, helt obefogat, nojig över att mjölken ska sina och ju mer jag pumpar desto mer mjölk kommer. Men också: fatta lyxen att få sova en hel natt i sträck för pappan kan mata! Vi har såna där flaskor med specialbotten så att det inte blir vacuum. Då får de inte ont i magen heller.

  [Svara]

 • Lämna kommentar