Lofsan

Föresläsningsturné i Norrbotten

Samtidigt som ni sitter i soffan och har fredagsmys väntar jag på att mitt flyg från Arlanda ska starta. Ikväll åker jag upp till Gällivare där jag ska sova i natt. Imorgon bitti så kör jag vidare upp mot Jokkmokk dit kommunen har bjudit mig för att träna ett pass med kommunens invånare och senare på kvällen föreläser jag för de som vill lära sig mer om träningsmotivation och att sätta mål och plan för sin träning.
 
 När jag är klar i Jokkmokk åker jag vidare för andra uppdrag så jag är inte hemma förrän på måndag kväll. Tre nätter på hotell och tre hotellfrukostar väntar, det är nog det bästa med att resa tycker jag. 🙂
 
 


Jag har tillbringat dagen på Rosa Skrot. I morse var min första PT-klient min namne Lovisa som körde ett tungt benpass med fokus på rumpa. Hon är en riktig kämpe. Det är Lovisa som gör mina naglar och fötter så fina. Hon har en egen skönhetssalong som heter Beautybox på Hornsgatan på söder. Vi går till henne hela kompisgänget eftersom hon är så bra. Det får bli dagens tips till er som söker Stockholms grymmaste nageltjej!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar