Lofsan

Föreläsningsboom

Jag började föreläsa allt mer under 2014 men nu under 2015 har mina föreläsningsuppdrag verkligen boomat och jag får så många förfrågningar att jag ibland till och med måste tacka nej för att de krockar. Jag tycker att det är superroligt att stå på scenen även om det såklart är lite läskigt också. Det går liksom inte att jämföra med direktsänd TV även om TV borde vara mer nervöst. 🙂
 
 I lördags var jag på Yasuragi i Nacka för att prata tillsammans med 250 branschkollegor från itrim. Mitt uppdrag var att ur mitt personliga perspektiv prata om målbaserad coachning kan man säga. Det var så häftigt och inspirerande att få föreläsa på en högre nivå, för välutbildade, kunniga och engagerade coacher som jobbar med liknande saker som jag gör!
 
 


Idag är jag ute på resande fot igen för ytterligare en föreläsning. Den här gången ska jag ur ett arbetsplatsperspektiv inspirera till ett ökat engagemang kring folkhälsa, fysisk aktivitet och individualiserad målformulering. Jag skräddarsyr alltid mina föreläsningar för varje kund och har nog aldrig gjort exakt samma föreläsning två gånger. Det är ett sätt för mig att utmana mig själv och fortsätta utvecklas som föreläsare.
 
 Den här veckan blir annars väldigt speciell eftersom det är röd och ledig dag på torsdag och sen åker vi till Grekland på fredag. Först ska vi på en veckas charter på Kos tillsammans med Apollo och sen ska jag direkt till Kreta som löpcoach på Topphälsas träningsresa. Maj månad är en guldmånad för mig. Så spännande!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara jen 12 maj, 2015 at 02:23

  Var kommer du ha dina kommande föreläsningar? Jag är redo att åka från norrland för att få lyssna på en av dina föreläsningar. 😀 du är verkligen en stor förebild!!!!!

  [Svara]

 • Svara Erica 13 maj, 2015 at 01:05

  Kul med så mycket föreläsningar! Jag skulle gärna vilja lyssna till dig, får väl hoppas att min arbetsgivare anlitar dig 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar