Lofsan

Föreläsning på Safe

Ikväll har jag varit på en jätteintressant föreläsning på Safe, ett av alla träningsföretag som utbildar i branschen. Denna föreläsning vände sig till PTs som vill lära sig mer om högintensiv konditionsträning, något som jag är en stark förespråkare av. Nu är det väldigt många år sedan jag gick min idrottslärarutbildning och mina utbildningar inom personlig träning och kostrådgivning och som egenföretagare så får jag ta ett stort eget ansvar för att hålla mig uppdaterad på den senaste forskningen och studier som publiceras. Denna föreläsning var med andra ord perfekt som inspirationskälla. Jag blev sugen på att gå några andra påbyggnadskurser hos Safe i höst också. Jag har väldigt bra erfarenhet av deras kurser och jag älskar lärarna hos dom. Måste djupdyka i kalendern och planera. 🙂

Nu sitter jag och väntar på middagen på nya Vapiano i Skrapan. Jag ska köpa med mig vår favvopizza hem till Hans. Mysigt avslut på en jättebra kväll. Och tack Isabelle för att du ville följa med!


Dagens mamma


Gulliga lilla Sixten har varit på förskolan idag men imorgon får nog båda vara hemma, hostiga.


Till Baxters stora glädje upptäckte vi att fontänen på Mariatorget nu är vattenfylld!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Saras Träningsblogg 7 maj, 2013 at 21:26

    Va intressant och spännande 🙂 hoppas du hottar plats i kalendern nu då 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar