Lofsan

Föreläsning på Berns

I morse var jag inbjuden till Berns för att föreläsa. Mina föreläsningar bokas genom Talarforum och denna frukostföreläsning anordnades av Talarforum och Berns gemensamt för deras kunder. Det var första gången jag gjorde exakt denna föreläsning, jag skräddarsyr alltid upplägget för varje tillfälle och uppdragsgivare och idag pratade jag om hälsotrender och hur man sållar och skapar sin egen hälsotrend istället.
 
 Senare idag ska jag gästa podden Föda barn som Danderyds sjukhus driver. Vi ska prata träning under graviditet, det är jag och en barnmorska tillsammans. Jag hojtar till när det avsnittet släpps. Det senaste avsnittet av Träningspodden kom ut i går för er som följer den!
 
 Ha en fin dag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 30 september, 2015 at 10:23

  det skulle vara otroligt kul att lyssna på dig någon gång!!

  [Svara]

 • Svara Johanna 30 september, 2015 at 14:19

  Spännande! Skriv gärna vad föreläsningen handlade om här sen, behöver motivation!

  [Svara]

 • Lämna kommentar