Lofsan

Föreläsning om träning, kost och återhämtning

Här kommer ett litet blogginlägg och hälsning från Elite Hotell Mollberg i Helsingborg. Skåneluften är lika fräsch som vanligt och jag får som vanligt den starka ”Lämnastorstanflyttatillhavetpeppen”. Kommer inte hända än på ett tag men jag är övertygad om att Hans och jag någon gång i livet kommer att sitta i ett hus i Skåne.

Jag är här för att föreläsa för massa tjejer i Skånerregionen. Arrangör för min resa är Svenska Kyrkan och Häljarps församling som vill kunna ge barnfamiljerna i området en mötesplats att inspireras vid. Tidigare i höst har tex psykologen Louise Hallin besökt församlingen och pratat om barns utveckling. Om du jobbar i ett företag, förening eller organisation och vill anlita mig som föreläsare hos er så kan du antingen maila mig på info@lofsan.se eller ännu bättre höra av dig direkt till Talarforum och Helena Vågberg helena.vagberg@talarforum.se så hjälper hon till.

Nu ska jag ut en sväng på stan för en promenad. Flygbussen till Ängelholm går om en timme och sen blir det fredagsfys före fredagsmys tillsammans med Clara.


Det var nästan 90 tjejer och 2 män som kom och lyssnade. Det är så roligt att få träffa alla som jag annars bara vet vilken signatur de har i mitt kommentarsfält eller hur profilbilden på Facebook ser ut. Tack alla ni!


Mirijam är nybliven mamma och kommer precis som jag föreläsa på Blogger Boot Camp Mamma. Hon skriver tillsammans med ett par andra tjejer den geniala bloggen Move it Mama. Lästips!


Kvällens sista bild. Mycket klurig.


Med 8 timmar sömn och hotellfrukost i magen bakom en DN-tidning är den här tjejen mycket nöjd med förmiddagen. Nu en sväng på stan och sedan fredagsfeeling hela vägen till soffan via gymmet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Lina 15 november, 2013 at 13:15

  Tack för en mycket bra och inspirerande föreläsning igår.

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 15 november, 2013 at 13:49

  så himla kul att du är ute och föreläser runt om i sverige. go lofsan!

  [Svara]

 • Svara FruNeroLindström 15 november, 2013 at 14:45

  Du kommer inte mot småländska höglandet snart?
  Annars får jag ivrigt vänta till BBC Mamma.
  Klickade hem en biljett idag och längtar redan som en tok.

  Tack för all sund inspiration du ger!
  Ha en mysig Fredag.

  [Svara]

 • Svara mirijam 15 november, 2013 at 15:53

  Skoj att ses och ännu skojigare att jag tänkt på delar av din föreläsning under HELA dagen, från morgonkaffet till spinningpasset och vad jag åt efter det. Kan säga att min lilla snabba energibar hade en milslång innehållförteckning. Wooops 🙂

  [Svara]

 • Svara mari 15 november, 2013 at 20:25

  Så kul. Hade varit kul att hört den..

  [Svara]

 • Svara Karin 16 november, 2013 at 15:17

  Lovisa, nu blev jag ju jättenyfiken på den där sista sidan i föreläsningen med ”5 tips för resultat”!! Du har inte lust att utveckla det för mig här i kommentarerna, eller på bloggen för alla? Sitter nämligen och sliter mitt hår med mina nya mål inför nästa år och har just fastnat i SMART-modellen på ”mätbara resultat”… Pretty please! Puss

  /Karin

  [Svara]

  admin Reply:

  Vi kan ta det nästa gång vi ses! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar