Lofsan

Föreläsning om hållbar livsstil

Imorgon åker Clara och jag ner till Växjö en sväng. 220 (!) tjejer är anmälda till Palladium där jag ska stå på scenen under en timme. Temat för min föreläsning är Hållbar livsstil för aktiva kvinnor – träning på dina egna villkor och är ett av de föreläsningsämnen som ligger mig närmast om hjärtat. Jag vill kunna ge nycklar och redskap till hur vi kvinnor kan kombinera studier, arbete, familj, träning, kost och hälsa utan att känna varken stress, press eller ångest. Att leva hälsosamt är egentligen inte särskilt svårt. Utmaningen är att göra det i balans. Att ha ångest för att man tränar för mycket, tränar för lite, äter för mycket, äter för onyttigt och så vidare är inte att ha en hållbar livsstil. Ju större ansträngning en livsstil kräver för att upprätthållas, desto mindre hållbar är den. Den hållbara livsstilen är den livsstil som ger så mycket energi och glädje som möjligt med så liten mental belastning som möjligt.
 
 Jag kommer att genomföra denna föreläsning i Stockholm i maj också, med ett väldigt begränsat antal platser. Jag säger till när, var hur man anmäler sig i god tid innan så att alla får en chans!
 


Jag är en sån som jobbar väldigt effektivt hemma från soffan – att veta hur och var jag presterar bra är en del av min hållbara livsstil.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Cina 3 april, 2014 at 14:12

  Intressant.
  När i maj kommer du ha föreläsning i S-holm? Är väldigt intresserad av att komma och lyssna.
  Kram Cina!

  [Svara]

 • Svara Annah 3 april, 2014 at 15:01

  Låter absolut intressant. Något jag jobbar med varje dag.

  [Svara]

 • Svara Betty -the B-ROOM 3 april, 2014 at 19:09

  Välkomna till Växjö och B-ROOM 🙂

  [Svara]

 • Svara JenNyheter 3 april, 2014 at 20:03

  Vad intressant! Då ser jag fram emot, och hoppas hinna knipa en plats i Stockholm 🙂

  Lycka till imorgon!

  /Jenny

  [Svara]

 • Svara Daniel Richter 3 april, 2014 at 20:17

  Hade varit intressant att höra din föreläsning, även om jag inte är kvinna. 😀

  Det är helt klart ett intressant ämne. Känns extra relevant nu när jag satsar mot att kvala till SM i styrkelyft, men samtidigt är nygift och vill spendera tid med min fru efter jobbet…

  [Svara]

 • Svara tess 3 april, 2014 at 20:26

  Ser framemot morgondagen, ska bli väldigt intressant!

  [Svara]

 • Svara Elinor 3 april, 2014 at 22:22

  De låter spännande! kommer ni något till Göteborg eller i närheten något framöver? Märkte när jag pluggade i höstas att det var väldigt svårt att kombinera på ett bra sätt och träningen blev lidande, nu till hösten börjar jag plugga igen och är lite fundersam om samma grej kommer uppstå igen…

  [Svara]

 • Svara Miss Baglady 4 april, 2014 at 18:50

  Åh detta vill jag inte missa, hoppas på att hinna få en plats! Du är en riktig inspiration och förebild, det märks att du har tänkt en massa på detta och kan förmedla det på ett riktigt bra sätt! Tack för att du är så grym!

  [Svara]

 • Lämna kommentar