Lofsan

Föreläsning och träningspass i Jokkmokk och Umeå

Woopwoop! Friday baby! Fantastiska veckodag!

Jag körde monsterfys före fredagsmys denna vecka med både backlöpning, cykling och benstyrka, totalt 3 timmar. För mig är det väldigt effektiv träning för marathon att kombinera flera träningsformer så att den totala tiden kroppen är igång blir lång utan att träningen sliter på kroppen. I morgon planerar jag för överkroppsstyrka och på söndag står ett lite längre lugnare löppass på schemat. Jag räknar nu ner till mindre än en månad kvar till New York Marathon. Jag längtar verkligen till den helgen!

Mina arbetsuppgifter idag har bland annat varit att planera för min kommande Norrlandstrip. Det är mer förberedelser än vad man kan tro med att planera föreläsningar, förbereda pass, boka resa och så vidare. Jag har lovat att berätta om de olika eventen och så kolla in detta ni som bor norrut i Sverige.

Först ut är Jokkmokk 25/10.


Ingen föranmälan krävs! Jag såg dock att de skrivit fel namn på mig på ett ställe.

Sen åker jag vidare ner till Umeå för er som bor lite mer söderut!

När: söndag 26/10 12.30-14.30
Var: Hagaskolans idrottshall, Umeå.
Hur:12.30-13.30 Föreläsning Träningsmotivation: Från önskan till framgång via handling
13.30-14.30 Cardiass 3.0 Ett svettigt pulsbaserat rumppass i cirkelform
Anmälan: Genom att maila till info@lofsan.se
Pris: 350:-

Begränsat antal platser – först till kvarn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Victoria 3 oktober, 2014 at 18:34

  Kommer du något mot Värmland?

  [Svara]

 • Svara Camilla Johansson 4 oktober, 2014 at 14:46

  Hej!!!!

  Ska du nån sväng til Dalarna?

  Mvh
  Camllla FALUN

  [Svara]

 • Svara Victoria 4 oktober, 2014 at 18:04

  Värmland först :))

  [Svara]

 • Svara Catharina 5 oktober, 2014 at 21:44

  Åh va kul att du kommer till norrland men jag undrar om 350kr är för både föreläsningen och träningspasset i Umeå? Kan man komma bara på föreläsningen?

  [Svara]

  admin Reply:

  Hej! Föreläsningen och passet hänger ihop, kom på det du vill men priset är detsamma. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar