Lofsan

Föreläsning och träningspass i Helsingborg

I dag blir en riktigt lugn dag ute på landet tillsammans med barnen. Jag kom hit sent igår kväll efter att ha jobbat i Helsingborg i helgen. Eventet som jag var på var en sorts uppvärmning inför Helsingborg marathon i september, ett lopp som jag sprungit två gånger.

Jag var först upp på scen med min föreläsning redan klockan 09 på morgonen och sedan hade jag ett stort gäng som jag körde styrka för löpare och intervaller med klockan 16.

Utöver mina programpunkter så föreläste också Markus Torgeby, Anders Szalkai och Maratonpodden spelade in ett avsnitt live.

Vi hade fantastisk tur med vädret och alla deltagare verkade jättenöjda!

 

Fotograf: Lisa Wikstrand

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar