Lofsan

Föreläsning och träning hos B-room i Växjö

I takt med att alla (kändes det som) checkade ut för långhelg i fredags så åkte jag från Stockholm ner till Växjö för kul jobb. Jag fick inbjudan av fantastiska Betty Wassenius som driver det nytänkande gymmet B-room i Växjö att dels komma och föreläsa på Palladium i centrala Växjö på fredagskvällen och sedan också köra två stycken praktiska workshops på lördagen. Den första workshopen körde vi inne på B-room inriktad på de fyra huvudövningarna som ingår i det generella träningsprogrammet i Stora träningsboken för kvinnor som jag har skrivit tillsammans med Jessica Almenäs, alltså Militärpress, Knäböj, Chins/Pullups och Marklyft. Den andra workshopen lånade vi en skolgård i närheten till för att kunna köra en lite större grupp med inriktning Löpteknik. Mina workshops är nästan alltid 2 timmar långa och beroende på hur bred inriktningen är och vilken målgrupp det är jobbar vi fördjupat mot ett särskilt tema.

Föreläsningen på Palladium handlade om Framgångsrika träningsprogram där jag delar med mig av mina tankar, erfarenheter och reflektioner kring att bygga, genomföra och utvärdera träningsprogram för motionärer. De flesta föreläsningar hos företag och organisationer som jag gör är inriktade på friskvård och hälsa så det var extra roligt att denna gång få prata mer om träning än rörelse och också förs resonemang om prioriteringar i prestationsbaserade träningsprogram!

Alla bilder i detta inlägg är tagna av Martin Wassenius. Stort tack!

Efter två misslyckade försök (typiskt mig att ha kollat fel avgångstid) så är jag nu på väg till Stockholm med tåget igen. När jag ikväll är framme tar jag bussen direkt ut till Norrtälje och vårt lilla landställe. Imorgon ska vi fira Valborg vid havet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Lovisa "Lofsan" Sandström slår rekord i smygreklam | Bloggbevakning Nöjesguiden 3 augusti, 2017 at 13:35

    […] hittade smygreklam på följade ställen: HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR Jag hade förmodligen kunnat fortsätta i all evinnerlighet men jag tror nog att min poäng går […]

  • Lämna kommentar