Lofsan

Föreläsning och pass

Stort tack för alla fina ord ni skriver efter gårdagens lopp. Jag är lite öm i vänstra knäet idag men det känns bättre efter att ha gått en timme hemma.

Idag ska jag jobba några timmar för ett företag. Först kör vi en inspirationsföreläsning om att sätta mål och strukturera och konkretisera tankar om hälsa och prestation och jag kommer även fokusera på det personliga varumärket. Sedan ska vi köra ett pass tillsammans med pulsbaserad styrketräning. Jag vill göra mer såna här uppdrag så om du eller ditt företag vill veta mer är det bara att hojta till! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Fröken 16 september, 2012 at 14:06

  Tack för en jättefin och peppande blogg! Du skriver så klokt om att sätta upp mål. Men om man inte vet vad man har för mål? Om man känner sig vilsen i livet, hur hittar man sina mål? Kram!

  [Svara]

 • Svara Margita 16 september, 2012 at 16:37

  TACK för ett superbra event idag! Bra jobbat! Klok och konkret föreläsning och roligt pass (trots ”åskådarplats” p g a förkylning). SÅ tokinspirerande och energigivande! Det här kommer jag absolut kunna använda mig av och nu ska jobbas med mål på flera plan och med tanken på vad som egentligen är en belöning… Så från och med NU; mer fokus+mer svett=mer glädje! Tack än en gång! 🙂

  [Svara]

 • Svara Annette 16 september, 2012 at 19:19

  Hej! Måste bara få säga att jag är grymt imponerad av dig! Vilken energi och målmedvetenhet du besitter plus att du verkar så himla positiv och glad! Jag är medelålders och har vuxna barn, började träna regelbundet ganska sent i livet pga jobb med konstiga arbetstider och svårt med barnvakt. Tränar nu 4-5 ggr i veckan varvar mina pass med spinning, body pump, body combat och gym. Om jag inte tränar faller jag ner i ett svart hål, jo det känns så…och önskar att fler skulle inse alla fördelar med regelbunden träning. Jag blir bestört över alla yngre och även äldre överviktiga som inte inser att vi har bara en kropp som vi måste underhålla med bra mat och träning. För att må bra måste man ligga i och ta ansvar över sin egen hälsa och kropp, det kan ingen annan göra. Tack för en mycket inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar