Lofsan

Föreläsning och klasser på Rosa Skrot

Tänk att det redan är 1 år sedan Rosa Skrot slog upp dörrarna till Stockholms bästa tjejgym. Jag hängde på Rosa Skrot-gänget i november och blev snabbt en i familjen. Mitt andra hem numer!

Vi firar vår 1-årsdag med stort kalas som pågår under en hel vecka i månadsskiftet augusti och september. Under 1-årsveckan bjuder vi alla på gratis träning och för er som ligger på och bokar plats direkt finns det möjlighet att både lyssna på min föreläsning om träning efter graviditet, vara med på mammapasset Kick Ass Mamas och köra ett lite tuffare cirkelträningspass.

All info om våra klasser, hur man bokar plats och vilka dagar och tider som gäller hittar du på Rosa Skrot. Det är väldigt begränsat antal platser så boka direkt för att vara säker på att få en plats.

För er som vill fortsätta hänga på Rosa Skrot framöver kan jag glädjande berätta att jag på höstschemat har två stående klasser varje vecka; Kick Ass Mamas och ett cirkelträningspass kvällstid. Kolla in hemsidan för tider och dagar!


Min kollega Lena och jag ser tillsammans med resten av Rosa Skrot-gänget galet mycket fram emot Rosa Skrots andra år.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar