Lofsan

Föreläsning med middag och mingel

 Ikväll föreläste jag hos ett företag i möbelbranschen. Dom hade bjudit in sina kunder till en helkväll med mingel, min föreläsning och sen middag allihopa tillsammans. Min föreläsning handlade om Löpträning för hälsa och prestation, vi pratade om olika typer av mål och vilka likheter respektive skillnader det är i träning beroende på vilket mål du har. Det var extra kul att alla stannade och åt middag tillsammans efteråt! Här är Sanna, som jobbar på R40 Center och jag. Vi lottade ut 3 PT-timmar tillsammans med en coach i Lofsangruppen bland alla som var med ikväll, också en kul extra grej tycker jag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Lisa 1 maj, 2016 at 20:50

    Hej! Jag såg dig på Nyhetsmorgon där du visade gravidträning. Jag plussade precis och vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Men tänkte jag chansar att fråga dig eftersom du är insatt i graviditet och träning. Jag undrar om man kan fortsätta cykla mountainbike som vanligt första tolv veckorna utan att det tar skada på något sätt? Jag cyklar inte så jättemycket i skogen där det är gubbigt men det händer korta sträckor.

    [Svara]

  • Lämna kommentar