Lofsan

Föreläsning i Malmö

Här kommer ett blogginlägg från Skåne och närmare bestämt Malmö. Jag tog ett tidigt morgonplan ner hit i morse och tar det sista planet hem ikväll. På agendan står en lunchföreläsning för ett företag och sedan kör jag ett löpcoachningpass i eftermiddag med de anställda som vill. Det känns så grymt kul och inspirerande att få resa runt i princip hela världen och jobba med det jag allra helst vill. I höst gör vi en repris på den uppskattade träningsresan till Playitas på Fuerteventura tillsammans med tidningen Topphälsa. Innan dess åker jag dock till New York, också tillsammans med Topphälsa och med Röhnisch. Andra veckan i juni hänger Ida och jag på Manhattan, löptränar i Central Park och shoppar på 5th avenue. Vi avslutar veckan med att springa New Yorks motsvarighet till Tjejmilen.

Det känns i bland som att min karriär gått rasande fort de senaste åren men jag har jobbat som PT i 10 år och fött två barn under tiden så det är väl egentligen efter att jag började jobba på riktigt efter att Baxter föddes som de stora uppdragen kom och jag startade mina företag. Nu är Baxter 3 år och jag känner att det är en perfekt tid att jobba i mina egna företag, frilansa mycket och starta upp nya verksamhetsområden. Jag bestämmer själv hur mycket och när jag ska jobba, det är superlyxigt!


Bild från Skåne, dock tagen i fredags uppe vid Kullens Fyr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Ulrika 24 april, 2014 at 14:08

  Vilken härlig bild & snygga jeans!! Nyfiken vilket märke?:) Tack för superpeppande blogg & inlägg!:D

  [Svara]

 • Svara Linnéa 24 april, 2014 at 20:56

  Hej Lovisa!

  Vad roligt att ni ska till new york! Vi är ett kompisgäng som åker dit för första gången, tydligen precis samma vecka som ni, andra veckan i juni!
  Har läst om din kärlek till new york och förstått hur mycket du gillar staden, jag själv har som sagt aldrig varit där och försöker verkligen att inte ha fööör höga förhoppning (jag vill ju inte bli besviken) men det är knappt att det går!
  Nu undrar jag om du som rest dit en del skulle kunna tipsa om någon restaurang att besöka som du gillar? Och vet du något om hur det är med bokning av bord, brukar du boka klart från Sverige?
  Ja, du hör ju, här är det lite förvirrat inför första new york resan, första gången i USA faktiskt.
  Hoppas ni får en bra resa!

  [Svara]

 • Svara Johanna 24 april, 2014 at 21:47

  Hej Lovisa!
  Kommer det bli någon ”Frågestund del 4”? (När du filmar fler frågor och svar från inlägget där man fick posta frågor. ) det var så roligt att få svar på så många intressanta frågor.

  [Svara]

 • Lämna kommentar