Lofsan

Föreläsning hos Dietisternas riksförbund

Lunchpass idag: 14 km löpning tillsammans med Hans.
 
 Ikväll ska jag och min kollega Sophia föreläsa hos Dietisternas riksförbund. Vi kommer bl.a. att prata om hur Lofsangruppen jobbar med kostrådgivning online och vilka fördelar men också utmaningar det finns med att coacha online genom en app. Jag har byggt en egen app för Lofsangruppen, precis så som jag vill att ett coachningsverktyg ska vara. Sen utvecklar vi nya funktioner löpande utifrån feedback från våra klienter, det är ett roligt men svårt arbete tycker jag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Johanna Granlund 12 april, 2016 at 22:26

  Hej!

  Hur gör man för att bli medlem i Lofsan gruppen? Vad kostar det?

  Mvh/Johanna

  [Svara]

 • Svara Maria 14 april, 2016 at 20:35

  Såg ett avsnitt av ”Född 2010”. Du sitter i en soffa med Baxter och ni är båda djupt försjunkna i era skärmar. Så hjärtslitande hemskt att se. Förlåt, man ska inte göra människor ledsna, men det här är fruktansvärt. Den allra viktigaste tiden i ett barns liv hoppar du över. Liksom. Bli stor. Självgående. Snabbt. Helst. M¨¨Men jag har tid för kvalitetstid. Yes. Happy mom, happy family. Men de växer, vet du. De kräver mer och mer. Så är det.

  [Svara]

  Jörgen Reply:

  Skärp dig människa.

  [Svara]

  Li Reply:

  Vad fan vet du om deras kvalitetstid? Hur mycket de umgås. Vad de gör. Inte ett skit. Du har sett en kort sekvens i en dokumentär och från det blir det att de alltid sitter med varsin skärm. Alltid. Och att Baxter inte får nån uppmärksamhet om han skulle visa att han vill ha det.
  Har du aldrig läst tidningen när barnen varit med? Pratat med en vän i telefon eller över en kopp kaffe? Kollat på nyheterna? Kanske bytt blöja på ett småsyskon medan storasyskonet lekte själv? Fy fan vad dåligt i så fall – missa stora barnets barndom bara för att du prompt måste byta blöja på Lill-hen. Skadad för livet…

  Jag säger som Jörgen innan här – skärp dig för faan.

  [Svara]

 • Svara Jenny 15 april, 2016 at 12:24

  Låter fantastiskt kul att Dietisternas Riksförbund vill ta del av ert sätt arbeta! Good work!

  [Svara]

 • Lämna kommentar