Lofsan

Förbereder

Igår kväll testade vi att packa ner vagnen i PramPacken, efter att ha provat två varianter var vi till slut nöjda. Vi lät åkpåsen vara kvar i sittdelen eftersom jag behöver den i veckan men vi lämnar nog den hemma när vi åker. Ikväll ska jag prova att lägga ner bärryggsäcken och se om det funkar. Annars får den åka separat i en påse, precis som Baxters babyskydd.

Tack vare er kollade jag upp bagagereglerna för vår resa. Vi åker med både Continental och SAS och Continental har väldigt generösa regler med 23 kilo per person (till och med för barnen!) så 92 kilo totalt kommer nog räcka men SAS är snålisar. Tur att vi checkar in bagaget i Mexico hos Continental och låter det åka hela vägen till Arlanda utan att checka ut det trots två mellanlandningar, då kommer övervikten inte att märkas… 🙂

Har uppdaterat reseapoteket med värktabletter, suppar, vätskeersättning, magtabletter, nässpray och sånt idag. Solskydd köper vi på plats så att vi slipper kånka på det runt halva jorden. Köpte även massa vällingtetror och en stor förpackning pulver att ha med samt blöjförråd för ett par dagar i New York. Nu börjar det närma sig avfärd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar