Lofsan

Förbereder

Barnen äter frukost på förskolan för andra gången idag. När vi lämnade i morse var det fyra barn och tre vuxna, med tända ljus, mannagrynsgröt och smörgås. Jag hade inte bangat på att stanna kvar där en stund. Men jag är hemma en sväng innan jag ska jobba några timmar. Sitter och beställer vinterstövlar och gummistövlar till Baxter. Jag tror att Sixten kan ha samma grymma Salomon som förra året men Baxter får nya grejer. Han växer snart i kapp Sixten. Jag ska beställa från Zalondo.se, där är det fri frakt och fria returer och så har de alla märken som inte finns i vanliga butiker här i stan.


Sixtens svarta lurviga tröja köpte jag på Isbjörn igår. Det var 5 grader när vi gick till förskolan…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Michaela 28 augusti, 2012 at 09:02

  Jag har handlat av Zalando men efter att ha sett deras synnerligen osmakliga, sexistiska och allmänt värdelösa tv-reklam har jag bestämt mig för att inte handla där igen. Har du sett den? Synd ändå, jag var nöjd med dem innan.

  [Svara]

 • Svara Sandra 28 augusti, 2012 at 09:23

  Glöm inte visa alla skor också sen :-)!

  [Svara]

 • Svara LH 28 augusti, 2012 at 10:41

  Hej Lovisa,

  Vill bara höra dig uppmärksam på att Zolando fått svidande kritik för sin service när något går fel. Har tyvärr hört flera som inte fått pengar tillbaka eller annan ersättning när varorna haft dålig kvalitet.

  [Svara]

 • Svara Hanna L 28 augusti, 2012 at 12:57

  Sitter också och funderar på höstskor och om jag ska satsa på ett par rejäla goretexkängor direkt till lillgrabben. 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna L 28 augusti, 2012 at 13:04

  Förresten, sitter också och planerar min träning. Har blivit så svag i benen eter graviditeten och fått problem med menisken. Är det vanligt? (om man som jag begränsade träningen till simning när jag var gravid). Har du tips på övningar för att bygga upp benen som är skonsamt för knäna?

  [Svara]

 • Lämna kommentar