Lofsan

Förberedelse inför Blogger Boot Camp 2014

Som jag skrev i går så är det en helt galet intensiv vecka nu, å andra sidan väntar 2 veckor i Åre och Marocko framöver så det är så värt att jobba lite extra innan dess.
 
 Idag lämnade Caroline och jag Yasuragi vid lunchtid och jag hoppade ur taxin på Södermalm medan Caroline åkte vidare till en lunchdate på Odenplan. Jag var på Stockholms Stadsdelsförvaltning för att föreläsa om motivation. Detta är min tredje friskvårdsinsats hos dom, det är så roligt!
 
 Ikväll har jag förberett det sista inför min insats på Blogger Boot Camp. Jag ska bjuda på ett träningspass döpt till Walking Bad, en flirt till serierna Breaking Bad och Walking Dead. Passet är ett explosivt högintensivt benpass syftat till att kliva ur bekvämlighetszonen. Jag har garanterat träningsvärk, och träningsvärk ska levereras.
 
 Det är flera som har frågat om jag kan dela med mig av passet och den spellista på Spotify jag gjort. Vi får se svarar jag. 🙂
 
 


Dagens date med gymmet innebar 10 repetitioner på 85 kilo i marklyft, med extra låg start. Händerna orkade riktigt bra, det är annars svårast tycker jag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Lena 14 mars, 2014 at 21:13

  Gällande marklyft känner jag att jag egentligen klarar tynge vikt, men mina händer orkar inte :/ Har du nåt bra tips på hur jag kann få bättre handstyrka vid marklyft?

  [Svara]

 • Svara Att jonglera. Och lite Blogger Boot Camp. | Lisa & livet från den ljusa sidan 14 mars, 2014 at 21:57

  […] vara med hela dagen. Jag tänker ge mig själv tre pass – Lovisas benkrossarpass ”walking bad”, en meditations-workshop och Jessica Clarens lekfulla rörelseträningspass ”flow […]

 • Svara Joanna 14 mars, 2014 at 22:08

  Det var med skäckblandad förtjusning jag bockade i ditt pass när jag anmälde mig till BBC. men benträning är kul och träningsvärk gillar så det blir helt säkert väldigt bra.:) Ses i morgon!

  [Svara]

 • Svara Susanna 15 mars, 2014 at 08:12

  Marocko! Där bor ju jag! Vill du ha några tips så hör av dig!

  [Svara]

 • Svara Natten 15 mars, 2014 at 09:58

  Håller tummarna och hoppas du bestämmer dig för att dela med dig av passet! Hur många reps körde du per set på marklyften? Kör du fler övningar när du kör så många set eller bara dessa?

  [Svara]

 • Lämna kommentar