Lofsan

Folkets Park i Malmö

I lördags besökte vi Malmö Folkets Park för första gången. Det är en vän till oss som har designat och lett hela projektet till den nya parken och vi har hört så mycket bra om stället så det var extra roligt att gå dit.

Tivolidelen öppnar 12 så vi, småbarnsföräldrar som vi är, var där alldeles för tidigt vid 09. Parken är öppen från 07 och den stora plaskdammen, djuravdelningen och gigantiska lekparken var redan välbesökt vid 09.

Vi tittade på den fina minigolfbanan där varje hål är en sevärdhet från Malmö tex Öresundsbron, Kockum, Zlatans bollplan och Turning Torso. Snyggt och kreativt!

När gräbsen vaknat från sin vila gick vi och tittade på alla karuseller och tivoligrejer. De står alltid där, inget resetivoli med andra ord. Sixten fick inte åka något trots att han nog ville. Han fattar ju inte att han måste sitta ner.

Det blev en heldag på Folkets Park och det var så värt det. Alldeles lagom för Sixten, gratis toaletter, rent och fräscht. Ett besök i sommar rekommenderas verkligen till er barnföräldrar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar